Taxatie Delft – Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een taxatie aan?

Het aanvragen van een taxatie is bij ons zeer eenvoudig. U klikt simpelweg op de pagina ‘Taxatie aanvragen’ op onze website. Vervolgens hoeft u alleen nog maar het formulier in te vullen en op te sturen. Daarna hoeft u niks meer te doen. Taxatie Delft neemt nu zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe snel krijg ik reactie op mijn taxatie aanvraag?

Taxatie Delft streeft ernaar altijd zo snel mogelijk telefonisch contact met u op te nemen. Dit gebeurt altijd binnen 24 uur nadat u het aanvraagformulier hebt verstuurd. Mocht de taxateur u niet bereiken zal er een voicemail worden achtergelaten en een mail worden verzonden.

Wat is de levertijd van het taxatierapport?

Het taxatierapport wordt binnen 5 werkdagen na de taxatie geleverd. U ontvangt uw taxatierapport van ons per mail. 

Hoe gaan de Taxateurs van Taxatie Delft te werk?

Wanneer u een aanvraag heeft gedaan via onze website krijgt u binnen 24 uur na het verzenden van het aanvraagformulier contact met ons. Eén van onze erkende taxateurs zal dit per telefoon doen. Vervolgens maakt u met de taxateur over de telefoon een afspraak om uw woning te laten taxeren. U zult op het taxatiemoment zelf aanwezig moeten zijn zodat u de taxateur binnen kunt laten. Binnen 5 dagen kunt u het taxatierapport vervolgens tegemoet zien.

Wat zijn de kosten van een Taxatie bij Taxatie Delft?

U betaalt een vanafprijs voor slechts 450 euro. De taxatie is inclusief btw. De taxateur vertelt u wat de exacte prijs van de taxatie is, op deze manier weet u van tevoren exact hoeveel u kwijt bent. 

Wat betekent NWWI?

NWWI is een keurmerk voor woningtaxaties en staat voor Nederlandse woning waarde instituut. Het NWWI keurmerk geeft duidelijke criteria voor een goede taxatie. Eén van de belangrijkste speerpunten van Taxatie Delft is kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat wij ons alleen bezig houden met kwalitatieve NWWI taxaties.

Hoe kan het dat Taxatie Delft voor zo’n lage prijs deze dienst kan aanbieden?

Wij kunnen onze dienst zeer voordelig aanbieden dankzij onze specialistische werkwijze. Wij streven er bij Taxatie Delft altijd naar om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Het feit dat wij ons enkel toespitsen op taxeren en de manier waarop wij onze aanvragen verwerken is een voorbeeld van op welke manieren zich dit uit.

Meer weten over deze veelgestelde vragen? Neem nu contact op en wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Vragen? Neem contact op!
Click edit button to change this code.