Taxatie Garantie

Wij van Taxatie Delft vinden kwaliteit één van de belangrijkste dingen die er zijn. Dit is dan ook de reden dat wij een garantie geven op al onze taxatierapporten. Binnen onze Taxatie Garantie vallen de volgende punten:

Garantie op gecertificeerde taxateurs

Bij Taxatie Delft geven wij de garantie dat er enkel taxateurs rondlopen die in de registers van VastgoedCert of SCVM gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn alle taxateurs bij Taxatie Delft aangesloten bij één van de brancheorganisaties: LMV, RVT, VBO of NVM. Van de ontwikkelingen en de woonmarkt omstandigheden in Delft zijn onze taxateurs uiteraard volledig op de hoogte.

Garantie op gebiedsexpertise

Alle taxateurs van Taxatie Delft hebben een zeer goede kennis van de Delftse woningmarkt door jarenlange werkervaring in Delft. Ook van de laatste ontwikkelingen zijn onze taxateurs altijd op de hoogte.

Garantie op eisen taxatierapport (CHF)

Dat onze taxatierapporten voldoen aan de eisen van het laatste model taxatierapport financiering woonruimte van het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF) is iets waar wij altijd streng op toezien. Dit gebeurt omdat wij kwaliteit altijd erg belangrijk vinden.

Garantie op erkenning

Een taxatierapport wordt altijd door een bank of hypotheekverstrekker erkent wanner u dat laat schrijven door Taxatie Delft. U kunt het desbetreffende object door ons kosteloos opnieuw laten taxeren wanneer het voorkomt dat uw taxatierapport toch niet wordt erkent.

Garantie op snelheid

 •         Wij garanderen dat er telefonisch contact met u wordt opgenomen binnen 24 uur na de aanvraag van uw taxatie.
 •         Er wordt door ons een taxateur in de regio gecontacteerd direct nadat u uw aanvraag heeft gedaan. De taxateur neemt vervolgens contact met u en/of de verkopende partij op.
 •         Binnen 5 dagen na de taxatie kunt u vervolgens het taxatierapport verwachten.

Kortom

Het komt er dus op neer dat u zich geen zorgen hoeft te maken over of het taxatierapport wel of niet door hypotheekverstrekkers en banken wordt erkend en u dus met een gerust hart een object kunt laten taxeren bij Taxatie Delft. U kunt er vanuit gaan dat u een kosteloze hertaxering krijgt wanneer het taxatierapport in een enkel geval toch niet wordt erkend.

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Vragen? Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*