Taxatie Tarieven

De prijs die men voor een taxatie vraagt kan per bureau of makelaar verschillen. Dit komt doordat het niet wettelijk is vastgelegd wat de tarieven voor een taxatie zijn. Voor het bepalen van de prijs hebben de meeste taxateurs echter wel een vaste rekenmethode. Over de vastgestelde tarieven valt echter in bijna alle gevallen te onderhandelen. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen die over het algemeen door taxateurs in Nederland worden gehanteerd.

Overzicht gebruikelijke taxatie tarieven

Waarde Object  Promille  Vaste kosten
< € 113.445,- 1,85 (0,00185%) € 22,69
€ 113.445,- tot € 453.780,- 1,65 (0,00165%) € 22,69
> € 453.780,- 1,50 (0,00150%) € 22,69

Het hangt van de waarde van de woning af wat het promille is. Op het moment dat u bijvoorbeeld een woning met een waarde van 350.000 euro hebt dan hoort daar een

Onze taxatie tarieven

U betaalt altijd één tarief bij Taxatie Delft voor elke taxatie in Delft en omstreken. Wij hanteren geen bijkomende kosten voor Kadastrale kosten, administratiekosten, verschotten en dergelijke. Wanneer u kwaliteit en garantie wil maar geen verrassingen in de vorm van extra kosten dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Taxatie Garantie

Naast de meest voordelige prijs die er is, levert Taxatie Delft ook unieke garanties aan het taxatierapport. Voldoet het rapport niet aan de gewenste eisen? Dan krijgt u bij ons een hertaxering van het ‘huis’. Op die manier kunt u de kwaliteit verwachten die u hoort te krijgen.

Bent u op zoek naar meer informatie? Wij hebben speciaal voor u een taxatie informatie overzicht gemaakt. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op, dan krijgt u binnen 24 uur een reactie. Meteen een taxatie aanvragen? Bij ons kost dat vijf minuten van u tijd!

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*