Wie is Taxatie Delft?

Taxatie Delft is een betrouwbaar en professioneel taxatiebureau. Het is voor ons mogelijk een goede inschatting te maken van de eventuele invloed van externe factoren op het pand dat u wilt laten taxeren. Dit komt doordat onze taxateurs de regio Delft uitstekend kennen. Binnen vijf dagen kunnen wij tegen een zeer voordelige prijs een kwalitatief sterk en zeer uitgebreid rapport voor u leveren. Graag voegen wij u toe aan onze lange rij met tevreden klanten. Het team van Taxatie Delft is ervaren, uiterst gedreven en heeft een gemiddelde leeftijd van vijfendertig.

Alleen taxaties

Bij Taxatie Delft wordt de focus enkel en alleen op taxaties gelegd. Doordat wij enkel het taxeren als specialisme hebben is het voor ons mogelijk om enorm voordelige prijzen te hanteren. Buiten de voordelige prijzen hebt u bij Taxatie Delft het voordeel dat onze taxateurs absolute meesters in hun vak zijn geworden dankzij continue specialisatie. Vraag nu geheel vrijblijvend ons voordelige taxatierapport voor een vanafprijs van €450,- aan!

De werkwijze van Taxatie Delft

Dankzij onze werkwijze is het voor ons mogelijk onze diensten aan te bieden tegen voordelige prijzen. Wij kunnen onze kosten relatief laag houden en tegelijkertijd een goed product leveren door onze al eerder genoemde specialisatie in taxeren. Taxatie Delft is erg trots op het netwerk van erkende taxateurs dat zij in de loop der tijd heeft opgebouwd.

Binnen 24 uur nadat u via de website het aanvraagformulier heeft ingediend, krijgt u contact met ons. Dit gebeurt over de telefoon door één van onze erkende taxateurs. Vervolgens maakt u telefonisch een afspraak met de taxateur om uw object te laten taxeren. U zult wel zelf aanwezig moeten zijn op het taxatiemoment om de taxateur binnen te laten. Vervolgens kunt u binnen van vijf dagen het taxatierapport tegemoet zien.

Vragen? Neem contact op!
Click edit button to change this code.